Vyrůstal jsem v Havířově a měl jsem dvě vášně – Judo & Umění. Miloval jsem japonské tradice a praktiky v Judu (vytvořené v roce 1882 jako tělesná, mentální a morální pedagogika v Japonsku). Zároveň jsem navštěvoval uměleckou školu.
Japonská kuchyně, zejména sushi, přirozeně kombinovala mé vášně.
Svou kariéru jsem začal před 20 lety v Praze v sushi restauraci Massahana. Učil jsem se u japonských a korejských mistrů.
Po třech letech jsem se přestěhoval do Velké Británie, kde jsem zdokonaloval své umění v japonské restauraci Moshimo a Atami. Za 7 let práce jsem nafiletoval tisíce celých ryb a připravil ještě mnohonásobně více nigiri, sashimi a maki.
V roce 2010 jsem se vrátil zpět do Brna, kde jsem vedl tým Momo Sushi. Po té jsem založil svou vlasní společnost Kaizen, se kterou jsem obnovil vášeň a dovednosti kultovní japonské a korejské kuchyně, které jsem se naučil během své kariéry.
Kaizen působí v Brně a okolí od roku 2017 a je potěšením znovu připravovat sushi pro věrné zákazníky Momo a získávat nové, kteří milují japonskou a korejskou kuchyni.