Oslava narozenin v Kyjově se vydařila. Kaizen filetoval celého tuňáka, již 18. , kterého cca 200 hostů celého spořádali. Připravovali jsme sushi🍣, sashimi, steaky a další dobroty. Na akci moderoval Těžký Pokondr, zpívala i Dara Rolins, vystupoval kouzelník a byl krásný půlnoční ohňostroj. 

Kaizen zamakal a přidal do nabídky bentobox menu a polévku.

Tak přejeme dobrou chuť. 

Co pro vás připravujeme...

  • Na co se s námi můžete tešit ? Všechny dresinky a omáčky, které u nás ochutnáte, si připravujeme sami. Ryby objednáváme celé, a po té

filetujeme. Technologické postupy přípravy japonsko/korejských pokrmů jsou získané 15 letou praxí s japonskými a korejskými kuchaři,

kteří své umění zpravidla tají. V budoucnu od nás ochutnáte klasiku, jako např. kimchi, kkakdugi, různé bento boxy, miso cod, bulgogi, 

buta kakuni, sukiyaki, yakitori, nanbanzuke, samozejmě sushi. Menu budeme měnit dle sezóny.      



  • DO NAŠEHO KAIZEN TÝMU PŘÍJMEME ŘIDIČE SKUPINY B PRO ROZVOZ JAPONSKO/KOREJSKÉ KUCHYNĚ 
Seznam potravinových alergenů

SEZNAM POTRAVINOVÝCH ALERGENŮ, KTERÉ PODLÉHAJÍ LEGISLATIVNÍMU OZNAČOVÁNÍ DLE SMĚRNICE 1169/2011 EU

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK (pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)

  2. KORÝŠI a výrobky z nich

  3. VEJCE a výrobky z nich

  4. RYBY a výrobky z nich

  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (arašídy) a výrobky z nich

  6. SÓJOVÉ BOBY (sója) a výrobky z nich

  7. MLÉKO a výrobky z něj

  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY (mandle, lískové a vlašské oříšky, kešu, para pekanové ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich)

  9. CELER a výrobky z něj

  10. HOŘČICE a výrobky z ní

  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich

  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich